Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 18-07-2019

€ 145.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1214
Rapport bestellen €145.00

Structuurrapport Manicures 2019

Het Structuurrapport Manicures biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur en financiële kengetallen van manicures in Nederland.

Structuurrapport Manicures 2019

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht. De data-analyse is uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 96022 (schoonheidsverzorging, pedicures en manicures), waarbij is gefilterd op de hoofdactiviteit hand- en nagelverzorging. Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS en de Omzetmonitor Schoonheidsverzorging verwerkt in de rapportage.

De analyseresultaten zijn overzichtelijk gepresenteerd door middel van tekst, figuren en tabellen, met alleen essentiële gegevens. Geen ingewikkelde en complexe statistische berekeningen maar begrijpelijke informatie. Hierdoor bent u in staat op eenvoudige wijze de voor uw organisatie relevante informatie te benutten in uw bedrijfsvoering.

Het onderzoeksrapport telt 25 pagina’s op A4-formaat, in kleur en is Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen manicures en nagelstudio’s uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de hand- en nagelverzorging dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

Terug naar het overzicht
Categorieënbeauty en wellness