Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 08-02-2019

€ 95.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1142
Rapport bestellen €95.00

Structuurrapport Kampeerbedrijven 2019

Het Structuurrapport Kampeerbedrijven 2019 biedt een overzicht van de structuur en financiële kengetallen van kampeerbedrijven in Nederland. De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht.

De data-analyse is uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 5530 (kampeerterreinen).

Daarnaast zijn cijfers van het CBS verwerkt in de rapportage. Het onderzoeksrapport telt 20 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd.

De analyseresultaten zijn overzichtelijk gepresenteerd door middel van tekst, figuren en tabellen, met alleen essentiële gegevens. Geen ingewikkelde en complexe statistische berekeningen maar begrijpelijke informatie. Hierdoor bent u in staat op eenvoudige wijze de voor uw organisatie relevante informatie te benutten in uw bedrijfsvoering.

Vormen kampeerbedrijven uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de campingbranche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

Terug naar het overzicht
Categorieënhoreca en recreatie