Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 30-07-2018

€ 495.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1035
Rapport bestellen €495.00

Structuurrapport Interieurbouw 2018

Het Structuurrapport Interieurbouw 2018 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, omzetsamenstelling en de ontwikkelingen in de interieurbouwbranche in Nederland.

De branchestructuur en omzetsamenstelling van interieurbouwers is helder in beeld gebracht. Het onderliggende onderzoek onder interieurbouwers in Nederland is opgezet in nauwe samenwerking met Koninklijke CBM, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het structuurrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse interieurbouwbranche.

Naast het online onderzoek dat is uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 31011 (interieurbouw), is de database van bedrijven die onder deze codering staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel uitvoerig geanalyseerd.

Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.

Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten zowel ongewogen als gewogen op basis van bedrijfsgrootte gepresenteerd en/of wordt er onderscheid gemaakt tussen kleine en grote interieurbouwbedrijven. Hierdoor bent u in staat om in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de interieurbouwbranche. Vormen interieurbouwers uw doelgroep of heeft u op een andere manier met de interieurbouwbranche te maken, dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

Het onderzoeksrapport telt 43 pagina’s op A4-formaat, is in kleurendruk uitgevoerd en is Nederlandstalig.


Terug naar het overzicht
Categorieënbouwnijverheidwoonbranchehoreca en recreatie