Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 01-07-2017

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 927
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Verblijfsrecreatie 2017

Het Marketingrapport Verblijfsrecreatie 2017 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de toeleveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de verblijfsrecreatie in Nederland. De markt en het oriëntatie- en inkoopgedrag van kampeerbedrijven en bungalowparken is helder in beeld gebracht.

Wilt u inzicht hebben in de markt, uw positie en die van uw concurrenten? Hoe is de omzetsamenstelling binnen de verblijfsrecreatie? Welke boekingssites gebruikt men? Wat is de rol van nieuwe media? Hoe groot zijn de bestedingen aan een productgroep en wat is het investeringsbudget? Via welke media kan ik de doelgroep bereiken? Waar liggen de kansen en verbeterpunten in de markt? Deze vragen en meer worden beantwoord in het onderzoeksrapport.

Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van bedrijven en organisaties die de verblijfsrecreatie als doelgroep hebben.

Vormt de verblijfsrecreatie uw doelgroep dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader. Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten uitgesplitst naar type onderneming, te weten kampeerbedrijven, bungalowparken, combinatiebedrijven en overige type bedrijven.

Het onderzoeksrapport telt 79 pagina’s op A4-formaat in kleurendruk en is Nederlandstalig. Het onderzoek is in twee delen uitgevoerd. Per deelonderzoek hebben meer dan 250 ondernemingen deelgenomen, die tezamen ruim 400 vestigingen vertegenwoordigen. De onderzoeksresultaten zijn tevens aangevuld met data-analyses van alle economisch actieve bedrijven in de verblijfsrecreatie, deskresearch en onderzoeksresultaten uit de Investeringsmonitor kampeerbedrijven en bungalowparken 2017.

Terug naar het overzicht
Categorieënhoreca en recreatie