Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 21-11-2016

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 708
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Tandartspraktijken 2016

Het Marketingrapport Tandartspraktijken 2016 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de branche voor tandheelkunde in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van tandartspraktijken is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel, tandtechnische laboratoria en branche gerelateerde organisaties is het rapport dan ook de ideale blauwdruk voor hun marketingbeleid.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse dentale sector.

Het onderzoeksrapport telt 67 pagina’s op A4-formaat in kleurendruk en is Nederlandstalig. Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek (vanaf het jaar 2007).

Naast de onderzoeksresultaten bevat het rapport tevens diverse analyses van de database van alle economisch actieve tandartspraktijken en informatie die middels deskresearch is verzameld. Hierdoor bent u in staat om in te spelen op de actuele ontwikkelingen in de branche.

Vormen tandartspraktijken uw doelgroep dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

Terug naar het overzicht
Categorieënmedisch en sport