Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 10-01-2019

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1120
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Stukadoors 2019

Het Marketingrapport Stukadoors 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de stukadoorsbranche in Nederland.

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van stukadoors is overzichtelijk in kaart gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Het onderzoeksrapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht. De data-analyse en het onderzoek zijn uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 4331 (stukadoren). Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS en Google Search verwerkt in de rapportage.

Tevens worden bij diverse thema’s de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek uit de jaren 2005, 2007, 2009 en 2015. Hierdoor worden ontwikkelingen goed zichtbaar gemaakt.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse stukadoorsbranche.

Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere vier jaar.

Het onderzoeksrapport telt 60 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen stukadoors uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de stukadoorsbranche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

“een must voor iedere toeleverancier van de stukadoorsbranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënbouwnijverheid