Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 25-01-2019

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1127
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Schilders en glaszetters 2019

Het Marketingrapport Schilders en glaszetters 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en merken en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de schilders en glaszettersbranche in Nederland.

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van schilders en glaszetters is overzichtelijk in kaart gebracht. Voor producent, grossier en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Het onderzoeksrapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht. De data-analyse en het onderzoek zijn uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 4334 (schilderen en glaszetten). Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse schilders- en glaszettersbranche.

Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere vier jaar.

Het onderzoeksrapport telt 61 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen schilders en/of glaszetters uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de branche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

“een must voor iedere toeleverancier in de schilders en glaszettersbranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënbouwnijverheid