Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 16-07-2019

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1213
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Pedicures 2019

Het Marketingrapport Pedicures 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de branche van voetverzorgers in Nederland.

Marketingrapport Pedicures 2019

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van pedicures is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Met de juiste communicatieboodschap en via de meest geschikte media. Het onderzoeksrapport is dan ook de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse branche van voetverzorgers.

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn overzichtelijk gepresenteerd. De data-analyses en het onderzoek zijn uitgevoerd onder pedicures die in het Handelsregister binnen de SBI-code 96022 (schoonheidsverzorging, pedicures en manicures) staan ingeschreven. Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de analyses en rapportage.

Tevens worden bij veel thema’s de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek (2004-2016), waardoor trends en ontwikkelingen helder in beeld zijn gebracht.

Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere vier jaar.

Het onderzoeksrapport telt 71 pagina’s op A4-formaat, is in kleur en Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen pedicures uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de branche van voetverzorging dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

“een must voor iedere marketeer in de voetverzorging”

Terug naar het overzicht
Categorieënbeauty en wellnessmedisch en sport