Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 10-12-2018

€ 495.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1101
Rapport bestellen €495.00

Marketingrapport Meubelstoffering 2019

Het Marketingrapport Meubelstoffering 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de branche van meubelstoffeerders en meubelreparatiebedrijven in Nederland.

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van meubelstoffeerders is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Het onderzoeksrapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse kappersbranche.

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn overzichtelijk in beeld gebracht. De data-analyse en het onderzoek zijn uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 9524 (reparatie en stoffering van meubels).

Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.

Vragen worden beantwoord zoals hoeveel meubel-stofferingsbedrijven zijn er en hoe is de omzetsamenstelling? Waar koopt men benodigde materialen in? Hoeveel verschillende leveranciers heeft men en waarom stoot men een leverancier af en waarom kiest men voor een bepaalde nieuwe leverancier? Of en hoe werken bedrijven in de branche samen? Hoe komt men aan opdrachten? Via welke media is de doelgroep het beste te bereiken?

Het onderzoeksrapport telt 55 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen meubelstoffeerders en/of meubelreparatiebedrijven uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de branche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

“een must voor iedere toeleverancier van de meubelstoffeerdersbranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënwoonbranche