Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 13-11-2018

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1085
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Kappersbranche 2019

Het Marketingrapport Kappersbranche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de kappersbranche in Nederland.

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van kappers is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Het onderzoeksrapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse kappersbranche.

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn overzichtelijk in beeld gebracht. De data-analyse en het onderzoek zijn uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 96021 (kapper). Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.

Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere drie jaar.

Het onderzoeksrapport telt 67 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen kappers uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de kappersbranche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

“een must voor iedere marketeer in de kappersbranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënbeauty en wellness