Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 14-05-2019

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1190
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Juweliersbranche 2019

Het Marketingrapport Juweliersbranche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de juweliersbranche in Nederland.

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van juweliers is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Het onderzoeksrapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse juweliersbranche.

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn overzichtelijk in beeld gebracht. De data-analyse en het onderzoek zijn uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 4777 (winkels in juweliersartikelen en uurwerken). Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.

Tevens worden bij veel thema’s de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek, waardoor trends en ontwikkelingen helder in beeld zijn gebracht.

Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere vier jaar.

Het onderzoeksrapport telt 63 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen juweliers uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de juweliersbranche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

“een must voor iedere marketeer in de juweliersbranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënretail non food