Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 28-08-2017

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 934
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Installatiebranche E-sector 2017

Het Marketingrapport Installatiebranche E-sector 2017 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de toeleveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de elektrotechnische installatiebranche in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van elektrotechnische installateurs is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen en de eigen marktpositie te kennen. Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse elektrotechnische installatiebranche.

Naast de onderzoeksresultaten bevat het marketingrapport tevens diverse analyses van de database van alle economisch actieve elektrotechnische installatiebedrijven en informatie die middels deskresearch is verzameld.

Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek (2001-2014). Hierdoor bent u in staat om in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de elektrotechnische installatiebranche.

Ten opzichte van de voorgaande editie van het onderzoeksrapport is de analyse en rapportage verder uitgebreid. Al sinds het jaar 2001 vormt het Marketingrapport Installatiebranche E-sector een vaste informatiebron voor vele toeleveranciers op het gebied van installatiemateriaal, gereedschap en machines. Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere twee jaar.

Het onderzoeksrapport telt 72 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk uitgevoerd. Het rapport is Nederlandstalig.

“een must voor iedere marketeer in de installatiebranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënbouwnijverheid