Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 17-05-2018

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1008
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Hoveniers en groenvoorzieners 2018

Het Marketingrapport Hoveniers en groenvoorzieners 2018 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de toeleveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de structuur en ontwikkelingen in de groene sector in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van hoveniers en groenvoorzieners is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel, kweker en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang de doelgroep succesvol te kunnen benaderen en de eigen marktpositie te kennen. Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse groene sector.

Naast de onderzoeksresultaten bevat het marketingrapport tevens diverse analyses van de database van alle economisch actieve hoveniers en groenvoorzieners in Nederland en informatie die middels deskresearch is verzameld.

Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek (2004-2015). Hierdoor bent u in staat in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche.

Ten opzichte van de voorgaande editie van het onderzoeksrapport is de analyse en rapportage verder uitgebreid. Al sinds het jaar 2004 vormt het marketingrapport een vaste informatiebron voor vele toeleveranciers op het gebied van hoveniersbenodigdheden, zoals levend groen en zaden, gereedschap en machines, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuinhout en bestrating materiaal. Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere drie jaar.

Het onderzoeksrapport telt 78 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk uitgevoerd. Het rapport is Nederlandstalig.

Terug naar het overzicht
Categorieëntuinbouw