Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 21-11-2016

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 707
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Fysiotherapie-praktijken 2016

Het Marketingrapport Fysiotherapiepraktijken 2016 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de fysiotherapie in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van fysiotherapiepraktijken is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het rapport dan ook de ideale blauwdruk voor hun marketingbeleid.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse branche van fysiotherapeuten.

Het onderzoeksrapport telt 69 pagina’s op A4-formaat in kleurendruk en is Nederlandstalig. Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek. Ook wordt er bij veel thema’s onderscheid gemaakt tussen geheel zelfstandige praktijken en groepspraktijken/maatschappen.

Naast de onderzoeksresultaten bevat het rapport tevens diverse analyses van de database van alle economisch actieve fysiotherapiepraktijken en informatie die middels deskresearch is verzameld. Hierdoor bent u in staat om in te spelen op de actuele ontwikkelingen in de branche.

Vormen fysiotherapiepraktijken uw doelgroep dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

Terug naar het overzicht
Categorieënmedisch en sport