Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 07-12-2017

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 977
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Dierenartspraktijken 2018

Het Marketingrapport Dierenartspraktijken 2018 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de toeleveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de veterinaire sector in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van dierenartspraktijken is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang de doelgroep succesvol te kunnen benaderen en de eigen marktpositie te kennen. Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse veterinaire sector.

Naast de onderzoeksresultaten bevat het marketingrapport tevens diverse analyses van de database van alle economisch actieve dierenartspraktijken en informatie die middels deskresearch is verzameld.

Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek (2007-2015). Hierdoor bent u in staat in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche.

Ten opzichte van de voorgaande editie van het onderzoeksrapport is de analyse en rapportage verder uitgebreid. Al sinds het jaar 2007 vormt het Marketingrapport Dierenartspraktijken een vaste informatiebron voor vele toeleveranciers op het gebied van diergeneesmiddelen, diervoeding, praktijkuitrusting en praktijksoftware. Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere drie jaar.

Het onderzoeksrapport telt 66 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk uitgevoerd. Het rapport is Nederlandstalig.

“een must voor iedere marketeer in de veterinaire sector”

Terug naar het overzicht
Categorieënmedisch en sport