Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 18-03-2019

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1161
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Automotive branche 2019

Het Marketingrapport Automotive branche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de garage-houdende autobranche in Nederland.

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van autobedrijven met een werkplaats is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Het onderzoeksrapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht. De data-analyse en het onderzoek zijn uitgevoerd onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-codes 451 (autohandel en -reparatie) en 452 (gespecialiseerde autoreparatie).

Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.

Bij de omzetverdeling is in het onderzoeksrapport gesegmenteerd naar 4 type autobedrijven, te weten:

  • Universeel autobedrijf
  • Merkdealer
  • Schadeherstelbedrijf
  • Fast fit bedrijf / bandenservice

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse autobranche.

Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere vier jaar.

Het onderzoeksrapport telt 50 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd.

Vormen autobedrijven met werkplaats uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de autobranche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

“een must voor iedere toeleverancier van de autobranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënmobiliteit