Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 25-09-2018

€ 695.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1062
Rapport bestellen €695.00

Marketingrapport Apotheken 2018

Het Marketingrapport Apotheken 2018 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de apothekersbranche in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van apotheken is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang de doelgroep succesvol te kunnen benaderen en de eigen marktpositie te kennen. Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse apothekersbranche.

Naast de onderzoeksresultaten bevat het marketingrapport tevens diverse analyses van de database van alle apotheken in Nederland uit het Handelsregister en informatie die middels deskresearch is verzameld.

Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek (2006-2014). Hierdoor bent u in staat in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de apothekersbranche.

Ten opzichte van de voorgaande editie van het onderzoeksrapport is de analyse en rapportage verder uitgebreid. Al sinds het jaar 2006 vormt het Marketingrapport Apotheken een vaste informatiebron voor vele toeleveranciers. Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere vier jaar.

Het onderzoeksrapport telt 55 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk uitgevoerd. Het rapport is Nederlandstalig.

“een must voor iedere marketeer in de apothekersbranche”

Terug naar het overzicht
Categorieënmedisch en sport