Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Gepubliceerd: 10-07-2019

€ 595.00
Bekijk inhoudsoverzicht
itemnode id: 1209
Rapport bestellen €595.00

Bakkerijbranche 2019 - voorinschrijving

Marktdata.nl is voornemens een nieuw onderzoek uit te voeren onder bakkerijen. Alleen bij voldoende belangstelling zal het onderzoek weer worden uitgevoerd. Reserveer nu het nieuwe onderzoeksrapport en profiteer van 100 euro korting!

U kunt tegen een aantrekkelijke korting het nieuwe Marketingrapport Bakkerijbranche 2019 reserveren middels de voorinschrijving. In de basis is de opzet van het onderzoek gelijk aan de voorgaande editie (zie het inhoudsoverzicht). U betaalt dan slechts € 595,- excl. BTW in plaats van € 695,- excl. BTW. Bij voldoende voorinschrijvingen wordt het onderzoek uitgevoerd.

Bestel het nieuwe Marketingrapport Bakkerijbranche 2019 nu in de voorinschrijving. U wordt dan op de hoogte gehouden of en wanneer het onderzoek zal worden uitgevoerd en wanneer u het onderzoeksrapport kunt verwachten. U ontvangt uiteraard alleen een factuur indien het onderzoek wordt uitgevoerd en pas bij levering van het (digitale) onderzoeksrapport.

Bij voldoende voorinschrijvingen zal het onderzoek op korte termijn worden uitgevoerd en zal de rapportage in september gereed zijn.

Wij vernemen graag of u interesse heeft in een nieuwe editie van het onderzoeksrapport en of er specifieke thema’s zouden moeten worden opgenomen in het onderzoek. Nieuwe, voor de gehele branche nuttige en interessante vragen worden kosteloos opgenomen in het onderzoek. Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

De voorinschrijving sluit op 23 juli. Daarna geldt de normale prijs van € 695,- excl. BTW. De vermelde prijzen gelden voor individuele ondernemingen. Voor overkoepelende organisaties waar onder brancheverenigingen en samenwerkingsverbanden gelden afwijkende tarieven op basis van het aantal en soort leden. Voor een vrijblijvende prijsopgave op maat kunt u contact met ons opnemen.

Terug naar het overzicht
Categorieënretail food