Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Naaimachine Trendmonitor 2019

De Naaimachine Trendmonitor 2019 biedt u inzicht in de online oriëntatie, interesse en loyaliteit van de Nederlandse consument met betrekking tot naaimachines.

Marketingrapport Viswinkels 2019

Het Marketingrapport Viswinkels 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de branche van visspeciaalzaken in Nederland.

Marketingrapport Klussenbranche 2019

Het Marketingrapport Klussenbranche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de klussenbranche binnen de algemene burgerlijke en utiliteitsbouw in Nederland.

Structuurrapport Bungalowparken 2019

Het Structuurrapport Bungalowparken 2019 biedt een overzicht van de structuur en financiële kengetallen van bungalowparken in Nederland. De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht.

Marketingrapport Schilders en glaszetters 2019

Het Marketingrapport Schilders en glaszetters 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en merken en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de schilders en glaszettersbranche in Nederland.

Marketingrapport Juweliersbranche 2019

Het Marketingrapport Juweliersbranche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de juweliersbranche in Nederland.

Marketingrapport Automotive branche 2019

Het Marketingrapport Automotive branche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de garage-houdende autobranche in Nederland.

Marketingrapport Bouwbranche B&U 2019

Het Marketingrapport Bouwbranche B&U 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de algemene burgerlijke en utiliteitsbouw in Nederland.

Structuurrapport Kampeerbedrijven 2019

Het Structuurrapport Kampeerbedrijven 2019 biedt een overzicht van de structuur en financiële kengetallen van kampeerbedrijven in Nederland. De branchestructuur en financiële kengetallen zijn helder in beeld gebracht.

Investeringsmonitor kampeerbedrijven en bungalowparken 2019

marktdata.nl heeft in samenwerking met RekreaVakkrant wederom het jaarlijkse investeringsonderzoek uitgevoerd onder kampeerbedrijven en bungalowparken in Nederland. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in de Investeringsmonitor kampeerbedrijven en bungalowparken 2019.

Meer berichten laden