Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Referenties

Sinds het jaar 2000 is marktdata.nl een toonaangevende leverancier van marketing- en managementinformatie in diverse sectoren. Naast de onafhankelijke onderzoeksrapporten voeren wij tevens maatwerk onderzoeken en marktanalyses uit voor diverse opdrachtgevers. Hier treft u een greep uit onze klantenkring.
.

..

.

.

.

.

. .

“Marktdata.nl heeft voor ons een kwantitatief marktonderzoek uitgevoerd naar de nascholingsbehoefte onder tandartsen. De resultaten waren voor ons een fijne bevestiging van een aantal aannames en tegelijkertijd nuttige input voor verdere doorontwikkeling. We zijn erg tevreden over de snelle uitvoering en soepele communicatie.”

Karin Linden - Senior uitgever Bohn Stafleu van Loghum

“Marktdata.nl heeft voor ons een marktanalyse uitgevoerd over de arbeidsparticipatie van 65-plussers in Twente. Het heeft ons een helder inzicht gegeven van de markt en praktische handvatten opgeleverd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.”

Patrick Kleijer – Directeur Twente65plus Uitzendbureau

“Marktdata.nl heeft in opdracht van ons een imago- / klanttevredenheidsonderzoek opgesteld en uitgevoerd. We zijn erg tevreden over de prettige samenwerking en uiteraard met het onderzoek.”

Sharon Leuveld - Communicatie en acquisitie ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen)