Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Woonzakenpanel


het kennis- en onderzoeksplatform in de woonbranche

Voor wie?
woonzakenpanel.nl is er voor alle detaillisten in de woonbranche in ruime zin. Of u nu meubels verkoopt of woningtextiel, keukens of sanitair, bedden of verlichting, tegels of verf, tapijten of parket, zonweringen, gereedschap of tuinartikelen: werkelijk alle retailers binnen de woonbranche kunnen panellid worden en genieten van de vele voordelen. Ook webwinkels die woonproducten verkopen zonder een fysieke winkel kunnen zich nu aanmelden als panellid. Enkele duizenden woondetaillisten hebben zich aangemeld als panellid.

Waarover gaan onze onderzoeken?
De thema’s van onze onderzoeken variëren. Naast periodieke onderzoeken over assortimenten en omzetontwikkeling voeren wij regelmatig themaonderzoeken uit op het gebied van bijvoorbeeld een productgroep, inkoop, verkoop, wet- en regelgeving en winkelautomatisering. Als panellid krijgt u vanzelfsprekend inzicht in de onderzoeksresultaten en die kunnen u, als professionele detaillist, ondersteunen in uw bedrijfsvoering.

Meld u aan als panellid
Wilt u niet meer gestoord worden voor telefonische marktonderzoeken, maar online vragenlijsten invullen op het moment dat u dat het beste uitkomt? Wilt u bovendien gratis marktinformatie ontvangen, meetellen in de woonbranche en aantrekkelijke prijzen winnen? Meld u dan vandaag nog aan als panellid.