Home Over onsRapportenReferenties Contact Inloggen

Schoonheids-specialistenpanel

het centrale platform voor onderzoek en branchekennis in de schoonheidsverzorging

Voor wie?
Het schoonheidsspecialisten- en pedicurepanel bestaat uit professionals die bij de Kamer van koophandel staan geregistreerd onder de SBI-code 96022: “schoonheidsverzorging, pedicures en manicures”. schoonheidsspecialistenpanel.nl is er voor alle schoonheidsspecialisten, pedicures en manicures met een eigen instituut. Heeft u een schoonheids- of pedicuresalon of werkt u als professional vanuit huis als zelfstandig schoonheidsspecialist, pedicure of manicure dan valt u binnen de doelgroep. Enkele duizenden instituten hebben zich aangemeld als panellid.

Waarover gaan onze onderzoeken?
De thema’s van onze onderzoeken variëren. Naast periodieke onderzoeken over omzetontwikkeling voeren wij regelmatig themaonderzoeken uit op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfsvoering, inkoop, verkoop, wet- en regelgeving en behandelmethodes. Als panellid krijgt u vanzelfsprekend inzicht in de onderzoeksresultaten en die kunnen u, als professional, ondersteunen in uw bedrijfsvoering.

Meld u aan als panellid
Wilt u niet meer gestoord worden voor telefonische marktonderzoeken, maar online vragenlijsten invullen op het moment dat u dat het beste uitkomt? Wilt u bovendien gratis marktinformatie ontvangen, meetellen in de branche en aantrekkelijke prijzen winnen? Meld u dan vandaag nog aan als panellid.